keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Äidin luottokamat top 20 (tai vähän vähemmän)

Alppilan Riikka haastoi minut kertomaan omista luottokamoistani, tekemään arjestanne helpompaa tai jotta voitte kaikki luoda oman ihanan Taikinanaaman tyylin. Tarvitsette vain vähän raskauskiloja, hieman univelkaa, puhua paljon ja kovaan ääneen sekä kolme huutavaa lasta, ja kas, autenttinen taikinanaamuus on taattu.

Riikka oli jaksanut miettiä 20 luottokamaa, mutta en taida itse kyllä keksiä niin montaa...Ja en ota kuvia näistä tuotteista, vaan ainoastaan kirjoitan niistä! Haastan itse mukaan ystäväni Annan ja hänen uuden bloginsa, Da Daan! Suurin osa luottokamoistani onkin muuten kuvattu Annan Tukholmaspesiaalissa :)! Ja kuvissa vilahtaa myös tyylikäs Minitaikina!

1. Lapikkaat: käytän lapikkaita heti kun ne kehtaa laittaa jalkaan ja poistan ne käytöstä silloin, kun niillä ei yksinkertaisesti enää kehtaa kävellä.
2. Sotatakki: Maastokuvioinen ohut takki tai talvisempaan taikinanaamailuun Popin vihreä parka, joko vuorella tai ilman. 
3. Kaksitvå-pipo: ei rullaa, ei ahista, on nätti, kuvastaa pirskahtelevaa luonnettani ja muistuttaa siitä, että vielä joskus bailaan itseni tainnoksiin. Luulen, että pipovalintani viestii ympärilleni sellaista "Äitiys ei ole muuttanut minua ihmisenä ja olen yhä sairaan hauska"-henkeä. 
4. Bugaboo Donkey Duo: No en edes jaksa selittää. Voittajan valinta.
5. Filippa k-lihis: laukku, joka kulkee menossa mukana! Korjattu muutamaan kertaan, koska aina jää kiinni johonkin tai katkeaa, kun riuhtoo vaunukoppaa irti, joku roikkuu siinä tai nostaa lasta syliin.. Mutta nätti ja viestii taas ulkomaailmalle, että äitiyden myötä en ole luopunut tyylistäni. 
6. Boob-imetysmekko: Ostettu Riikalta, ihana. Raidallinen. Voi imettää.
7. Lansinoh-tissilätty: tissilättyjen Mersu ja hehtotissin ylin ystävä. Tuntuu kuivalta, imee sata litraa maitoa ja ei tartu kiinni. Ainoa miinuspuoli on sen yksittäispakkaamisen ympäristörikollisuus ja törkeä hinta.
8. Merino: kerrastona, paitana, sukkana, you name it!
9. Morrissey: Ikisuosikkini, vanha äkäpussi! The Smiths on musiikkia, josta jokainen teini luulee, että vain Morskari ja hän ymmärtää, millaista on tuntea tuskaa, olla hyljeksitty ja yksin. Ihan paras!
10. Induktioliesi: once you go induktio, you never go back.
11. Stockan lila kahvi: voisin juoda tätä pannukaupalla, ellei haavainen anaalini estäisi suodatinkahvin liiallista nauttimista. Ennen juotiin Miettisen kanssa parit iltakupilliset tätä kympin uutisia katsellessa, mutta nyt ollaan siirrytty teehen iltaisin ja mutteripannuun päivällä, mutta kaipuu kunnon suodatinplöröön elää tiukassa!
12. Untuvapeitto: tällaisessa jääkylmässä puutalossa elämänlaatua kummasti nosti kunnollisen peiton hankkiminen. Myös vauvalla on ihanan pehmeä ja ylellinen untuvapussi!
13. MacBook: no onpahan vaan, ja molemmille omat vehkeet, ettei tarvitse tapella. Ja tietty älypuhelimet, ettei tarvitse jutella.
14. Kantovärkki vauvalle: Manduca tai liina. Kumpikin käy!
Olispa numero 15 Kitchen aid-yleiskone, mutta ei.

Nyt en keksi enää. Lisään jos keksin vielä jotain!

Mua naurattaa tämä lista.. Olenkin nauranut, että jos tarpeeksi kauan blogeissa esiteltäisiin vaikka paskapökälettä, niin kohta mä haluaisin sekin. Tai jossain Stockan katalogissa olisi vuosikertapökäle, olisi se haaveeni numero 1!

5 kommenttia:

 1. Jes ja kiitos nauruista!
  Just siksi sut haastoinkin;) ja annalla blogi, jes!!!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos nauruista täältäkin ;)! Jostain syystä päädyin nyt vasta ekaa kertaa tänne (Riikan suosittelemana), vaikka nimenä tämä blogi/kirjoittaja olikin tuttu :). Kiva ja erilainen ote sinulla tähän hommaan, tykkään ja jään seuraamaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! Tervetuloa! Vielä kun joskus kerkeisin veilä kirjoittaa tai vastata näihin ihaniin kommentteihinkin.. Kiva kun kommentoit!

   Poista
 3. Naurut taattu kun päästiin tissimersuista kaffettelukohtaan :-D jatka samaan malliin! T:uusi lukija

  VastaaPoista

Kerro jotain!